Despre Euro Taxi

Experienta de peste 10 ani isi pune amprenta asupra profesionalismului angajatilor si a serviciilor oferite. Suntem cu un apel inaintea concurentei deoarece ne dedicam timpul pentru ca tu sa ajungi sigur si repede la destinatia aleasa. Am ajuns aici, in fruntea alegerilor tale, prin pasiune si respect. Ne-am imbunatatit treptat parcul auto si in prezent avem 400 de autoturisme pregatite sa-ti vina in ajutor la orice minut din zi si noapte.

Noi iti oferim toata gama de servicii: transport persoane, taxi shopping, transport marfa, rent-a-car si iti garantam siguranta si confortul asteptat. Am investit timp, resurse si atentie in managementul parcului auto, care este controlat și reînnoit periodic. Interesul nostru fata de masini face ca siguranța sa fie principalul motiv pentru care fiecare calatorie va fi ireprosabila.

Multumirea ta este esentiala pentru echipa Euro Taxi, de aceea permanent mașinile puse la dispozitie sunt întreținute si periodic verificate în service. Cu noi calatoria ta este una liniștita într-un ambient curat, lipsit de fum și zgomot, iar șoferii îți vor acorda 100% din atenția lor. Ne-am apropiat fata de comunitate si deseori am oferit inapoi dedicatia pe care a avut-o față de noi. Acolo unde a fost nevoie, am fost primii care ne-am alăturat cauzei și ne-am implicat pentru un viitor mai bun.

Credem cu tarie ca o companie puternica detine o structura interna puternica si antrenata, intrucat investim în oameni și în formarea lor ca profesioniști. Ne alegem personalul cu atentie si il formam in baza unor valori principale: respect, dedicare, seriozitate. Operatoarele tratează cu amabilitate și promptitudine fiecare cerere. Șoferii respectă standardele și protocoalele pentru ca orice călătorie să fie eficientă și plăcută - nu fumează în timpul călătoriei, nu vorbesc la telefon, nu ascultă muzică la un volum ridicat, iar dacă cursa începe fără a fi pornit aparatul, aceasta va fi gratis. Pentru că prima impresie contează, șoferii noștri sunt mereu îngrijiți - singurii din Iași care au ținută obligatorie. Ne-am dezvoltat o data cu piața ieșeană, am anticipat schimbările și ne-am adaptat constant cerințelor. Am stabilit parteneriate și am colaborat cu profesioniști și specialiști calificați. Ne-am onorat contractele și am răspuns cu promptitudine comenzilor. Avem cea mai simplă și cea mai accesibilă aplicație online care face legătura directă între tine și cel mai apropiat taxi.

Cu Euro Taxi fiecare calatorie va fi placut memorabilă.

Continuăm să călătorim împreună.